Een project van USP Vastgoed bv
Vrijstaande woning

Type Royale woning 5

Indeling

Vrijstaande woning met garage

Aan een rustige woonstraat in plan “De Overhaal” worden de 4 vrijstaande woningen met garage gerealiseerd, allen op een ruime kavel eigen grond, gesitueerd op het westen. Overal ziet u prachtige echo’s van de jaren ’30: mooie vlakverdeling in de vensters, bijzondere details in het metselwerk, verschillende warme tinten baksteen, contrasterende plinten en de overstekende dakranden die zo typerend zijn voor die periode. Tegelijkertijd is er gedacht aan moderne zaken als een warmtepomp en zonnepanelen. We leiden u graag even rond!

Totale inhoud woning + garage: 733 m3

Begane grond
Thuis aangekomen kunt u royaal 2 auto’s parkeren op uw autopad. Parkeert u, uw auto liever binnen, dan is dat mogelijk in de aangebouwde in spouw gebouwde garage. De entreehal is ruim van opzet met toiletruimte, meterkast, garderobe en trappartij naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkeuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning, over de volle breedte, de tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping een 3-tal grote slaapkamers en de riante badkamer compleet met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping
De zolderverdieping biedt u veel ruimte. U kunt deze ruimte naar eigen inzicht indelen met bijvoorbeeld de 4 slaapkamer en thuiswerkplek. Voor een dakraam, comfortabele trap en aansluiting wasmachine hebben wij al gezorgd. U vindt hier ook de technische ruimte met opstelplaats voor de installaties.

Wilt u er uw eigen draai aan geven? U kunt de woning op de begane grond verlengen. Tevens bestaat de mogelijkheid om de woning op alle verdiepingen te verlengen. Grote auto? Geen probleem, dan verlengen wij uw garage. Tijdens de bouw kunt u de zolder ook laten intimmeren met kamers en laten voorzien van een dakkapel en extra dakramen. 

Eigenschappen

Type Vrijstaande woning
Kaveloppervlakte446 m2
Woonoppervlakte169 m2
Inhoud655 m3
Slaapkamers3
TuinliggingWest
Prijs van€ 629.000
Schrijf mij in

Interactieve Kavelkaart

De Overhaal