Een project van USP Vastgoed bv
...

08-02-2024

‘De Overhaal’ in Hem onthult met dronevideo

We vieren met trots de succesvolle voltooiing en bewoning van 'De Overhaal', een kenmerkend project in het pittoreske Hem. Dit project markeert een belangrijke mijlpaal in onze inzet voor innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de vastgoedsector.

...

30-06-2023

Nieuwe drone opname

Alle 25 projectmatige woningen zijn opgeleverd en van de 9 vrijstaande woningen hebben ook bijna alle kopers de sleutel van hun woning in ontvangst genomen.  

...

12-05-2023

Feestelijke oplevering met wethouder, toekomstige bewoners en betrokkenen van De Overhaal

Op donderdag 11 mei hebben wethouder Ten Have en de toekomstige bewoners van de twee-onder-één-kapwoningen van de familie Remmers/Boon en de familie Smit, middels het doorknippen van een grote strik die over de gehele voorgevel van de woningen was geplaatst, de feestelijke oplevering gevierd in het bijzijn van alle kopers van het plan en overige betrokkenen.

...

09-01-2023

Voortgang bouw en drone opname juli tot december 2022

De bouw van de 25 projectmatige en de 9 vrijstaande woningen in plan de Overhaal heeft een mooie mijlpaal bereikt. Nog voor de kerstvakantie waren de projectmatige woningen waterdicht en zijn de eerste woningen al van dakpannen voorzien.

...

11-07-2022

Voortgang en nieuwste drone opname tot juli 2022

Voor de 25 woningen en 9 kavels in plan De Overhaal te Hem verloopt de bouw voorspoedig. In opdracht van USP Vastgoed is de voortgang van de werkzaamheden vanaf begin van het jaar tot begin juli vanuit de lucht vastgelegd met een drone.

...

24-03-2022

Voortgang en ontwikkelingen

De eerste contouren van plan De Overhaal zijn al goed zichtbaar.

28-02-2022

Verkoop laatste 4 riante woningen is gestart

Verkoop laatste 4 riante woningen is gestart. De verkoopdocumentatie is beschikbaar. U kunt de verkoopbrochure vanaf heden online downloaden via de website. Wilt u liever beschikken over een hardcopy van de verkoopdocumentatie dan kunt u deze ophalen bij CMK Makelaars op Venedie 7 te Enkhuizen. Tevens zit de prijslijst, met daarin opgenomen de kaveloppervlaktes en de inhoud van de woningen hierbij ingesloten.

...

28-09-2021

Nieuwsbrief september 2021

Update van project De Overhaal.  

...

07-06-2021

Verkoop is gestart

In verband met het Coronavirus houden wij geen verkoopdag. U kunt zich digitaal inschrijven!

...

20-04-2021

Binnenkort in de verkoop

De vernieuwde projectwebsite www.deoverhaalinhem.nl is online. Hierop staan de eerste impressies van de diverse duurzame woningtypes afgebeeld. Tevens is de website uitgebreid met informatie zoals de plattegronden van de woningen, een duidelijke situatietekening en de vanaf prijzen.  

...

15-10-2020

Gemeente Drechterland stemt in met ontwerpbestemmingsplan van De Overhaal te Hem

De transformatie van het plan De Overhaal is een stap dichterbij….. Het college van B&W van de gemeente Drechterland heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan om de sloop van de gebouwen van APK Besseling in te zetten en de bouw van 34 koopwoningen mogelijk te maken. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 15 oktober 2020 ter inzage. Het bestemmingsplan kan na de inzagetermijn definitief worden vastgesteld door de gemeenteraad.

...

15-04-2020

Projectontwikkelaar USP Vastgoed tekent overeenkomst met gemeente Drechterland

Bericht gemeente Drechterland - 15 april 2020 Plan woningbouw APK Besseling in Hem bekrachtigd tot ‘De Overhaal’ Op woensdag 15 april werd een overeenkomst getekend tussen de gemeente en projectontwikkelaar USP Vastgoed waarin afspraken zijn vastgelegd over het te ontwikkelen woningbouwplan aan de Marktweg 22 in Hem, dat de naam ‘De Overhaal’ heeft gekregen. Op de locatie van APK keuringsstation Besseling, zullen in 2021 circa 34 woningen verrijzen in verschillende woningtypes.  

22-11-2019

Nieuwe ontwikkelingen woningbouw in Hem - Gemeente Drechterland

Berichten uit het Noordhollands Dagblad